Pilatesnavetta

Pilatesnavetta sijaitsee maatilallamme Rauhaniemessä Kuhmalahdella, Längelmäveden rannalla. Peltojen ympäröimä entinen navetta on remontoitu moderniksi pilatessaliksi, jossa on läsnä luonnonrauha ja hiljaisuus. Tilaa on hyvin 10 hengen ryhmille mattotunneilla, ja entisen maitohuoneen ovat vallanneet pilateslaitteet. Navettasalilta löytyvät jumppamatot ja kaikki kehonhuollossa tarvittavat välineet. Pieni keittiö mahdollistaa myös kurssit ja hyvinvontipäivät, joihin sisältyy ruoka tai kahvitarjoilu. Juomavetenä käytämme oman tilan lähdekaivon raikasta vettä. 

Navetan pihassa onnistuvat ulkotunnit kaikkina vuodenaikoina. Längelmäveden rantapellot ja -maisemat ovat sopivia talvella villasukkailuun ja liukulumikenkäilyyn, kesällä pääsee helposti melomaan Tervaniemenlahden lintualueelle tai Enonselän laineille. Rannassa sijaitseva laavu ja tulipaikka ovat käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin. Myös Laipanmaan metsäalue on lähellä ja houkuttaa patikoimaan kevään tullen ja ruska-aikaan. Luontoympäristö ja matka maalle toimivat osana rauhoittumista ja hyvinvointia. 

Pilatesnavetalla on väljästi parkkitilaa autoille, ja perille pääsee helposti myös julkisella liikenteellä. Tampereelta Kuhmoisiin kulkeva Nysse no 42 kulkee ohi navetan, voit syöttää reittioppaaseen määränpääksi Pilates ja polku, ja saat sopivat aikataulut. Jää kyydistä Myllyojantien pysäkillä, josta on noin kilometrin verran kävellen punaisen navetan pihaan. 

Tervetuloa Pilatesnavetalle Rauhaniemeen os. Rauhaniementie 51, 36810 Kuhmalahti/ Kangasala.

Tervetuloa Pilatesnavetalle
Pilatesnavetta
Pilates pienvälineet
Lisätty ostoskoriin