Pilates ja polku - Luontoliikuntaa ja ihmiskehon ihmeitä Kangasalla

Olet ainutlaatuinen kuten luontokin.

Tervetuloa kanssani luonnollisen liikkeen pariin, maaseudun rauhaan Pilatesnavetalle Kuhmalahdelle tai villiin luontoon Pirkanmaan metsien siimekseen.

Pilates ja polku on syntynyt intohimosta liikkeeseen ja rakkaudesta luontoon. Fysioterapeutin, pilatesohjaajan ja luontoliikuntaohjaajan ammattitaidolla ohjaan sinua hyvinvoinnin pariin, löytämään ja kokemaan kehosi mahdollisuudet. 

Visioni on, että jokaisella ihmisellä olisi hyvä olla omassa kehossaan, sen kaikissa ikävaiheissa. Että jokainen olisi kehossaan ja luonnossa kuin kotonaan. 

Yksilöllinen polkusi luontoon ja liikkeeseen - Mitä sinä kaipaat juuri nyt?

Pilatesnavetan viikkotunti


Virkisty Välipäiväkursseilla! 4.1. Laitepilatesilta, 5.1. Villasukkapilates ja Kasvopilates sekä 6.1. Talviretki liukulumikengillä. 

Ryhti rakastaa rutiineita! Tervetuloa avaamaan kehoa säännöllisille viikkotunneille Pilatesnavetalle, tunteja myös Kangasalla, Kuhmoisissa ja Orivedellä. Tuntivalikoimassa on pilates, laitepilates, spiraalistabilaatio, kasvopilates ja kehonhuolto, tutustu tuntien kuvauksiin Palvelut -kohdassa. Syyskausi 19.12. asti, kevätkausi käynnistyy 8.1.24.

Mukaan tunneille pääset startti-illan tai yksityisohjauksen kautta. Yksityistunnilla pääset rauhassa tutustumaan lajin perusteisiin ja kokemaan, miltä pilates tuntuu omasaa kehossasi. Tunnin jälkeen voit varata vakipaikan haluamallesi viikkotunnille. Aikataulu löytyy Viikkoaikataulu kohdasta. 

Voit antaa hyvinvointia myös lahjaksi, ja ilahduttaa läheistäsi lahjakortilla. Lahjakorttikauppaan pääset tästä. 

Kehonhuoltoa villasukkapatikoinnilla


Talven ensimmäinen Liukulumikenkäretki Loppiaisena 6.1.

Vien sinut rentoutumaan lähelle luontoa kaikkina vuodenaikoina: talvella villasukilla, liukulumikengillä tai suksilla, keväällä patikoiden kun polut sulavat ja kutsuvat metsään, kesällä meloen jokia ja järvenselkiä tai hiljentyen riippumatoissa, syksyllä valloitetaan lähimetsiä ja kansallispuistoja. 

Luontokohteina ovat Pirkanmaan luontohelmet: Längelmäveden rantamaisemat, Kangasalan harjut, Laipanmaan retkeilyalue, Eräpyhän luonnonsuojelualue, Pukalan virkistysmetsä, Siikanevan soidensuojelualue, Isojärven kansallispuisto tai sinun lempikohteesi.

Retkivaihtoehtoihin pääset tutustumaan Luontoretket sivulla tai voit varata paikkasi suoraan Kaupasta.

Pilatesnavetta

Hyvinvointia ystäville ja työyhteisöille


Lahjaksi hyvinvointia! Sähköiset lahjakortit löydät lahjakorttikaupasta.

Ryhmällesi, työyhteisöllesi tai ystäväpiirillesi tarjoan räätälöidyn päivän hyvinvoinnin parissa toiveidenne mukaan. Päivä voi sisältää esimerkiksi patikointia luonnossa, rentoutumista riippumatossa, pilatesta metsässä tai keskustelua hyvinvoinnista nuotiolla istuen. Pikkujoulukauteen sopii Hehkuva ilta -paketti. Valmiita esimerkkipaketteja löytyy Luontoretket -sivulta.

Pilatesnavetta tarjoaa puitteet kokoontumisille ja ryhmätunneille sisällä tai ulkona. 

Ota yhteyttä lomakkeella.

Lisätty ostoskoriin